Різниця між Біблією та Кораном

Біблія проти Корану

Аргумент релігії - важке становище. Це тривала битва всередині голови кожного з її віруючих, всередині церкви та мечеті, в усіх читацьких та навчальних матеріалах обох релігій, на телевізорі, радіо, на вулицях з куль і боєприпасів, на серцях тих, хто став жертвою, і холодна невизначена могила тих, хто поклав за це своє життя.

Аргумент релігії був найскладнішим і невблаганним питанням усіх часів. Це тривало з часів Авраама та двох його синів: Ізмаїла та Ісаака. Поділ не лише став історичним, він також став політичним та економічним. Чому так? Потужні лідери як християнської, так і ісламської країн поставили свої відмінності; і світова економіка завжди і постійно буде впливати хвилями ворогуючих країн.

Щоб знати природу протистояння двох найпотужніших світових релігій, християнства та ісламу, важливо було б зрозуміти його літературу, звідки походять усі вчення..

Біблія - ​​це слово, яке в перекладі з грецької мови читалося б як «ta biblia», що означає книги. Це колекція творів багатьох авторів. Це набір вчень, які нібито походять від Бога і передаються його пророкам, щоб розповсюджуватися по всьому людству і протягом усього часу. Це книга, яка має дві версії: для християн (Священна Біблія зі Старим і Новим Заповітом) і для євреїв (Танах з триразовим поділом на пророків, закон і писання), для яких обидві релігії слідують як релігійний посібник до духовності.

Наступні твердження вкрай суперечать вченню Корану. У Святій Біблії написано, що: (1.) Є один Бог у трьох особах - Отець, Син і Святий Дух. (2.) Ісус є Богом, що зробив плоть і зачатий силою Святого Духа. (3.) Ісус був розп'ятий і воскрес із мертвих. (4.) Святий Дух є третьою персоною Єдиного Бога. (5.) Людина - грішник, який потребує порятунку. (6.) Спасіння можна було досягти лише через віру. (7.) Записує численні чудеса та пророцтва.

Коран, з іншого боку, відомий як найкращий твір літератури арабською мовою. Це найбільш цінна реліквія ісламу. Коран - це збірка декламації пророка Мухаммеда про Аллаха. Ці виступи походили від ангела Гавриїла, якого мусульмани називають святим духом. Вчення всередині цього релігійного тексту - це вказівки людства або словесне спрямування на шлях моральності та справедливості.

Коран приємний до Біблії. Однак є лише деякі ключові моменти, щодо яких віра відрізняється. Далі наведені протилежності Корана щодо змісту Біблії. (1.) Є лише один бог, і у цього бога немає ні батьків, ні дітей, ні рівних. Він всезнаючий, доброзичливий і милостивий. (2.) Ісус - це не Бог, а лише один із пророків Аллаха. (3.) Ісус не був розп'ятий, і не воскрес із мертвих. Християни лише обманювали вірити таким твердженням. (4.) Гавриїл - це святий дух, не бог, а посланець Аллаха. (5.) Людина природно хороша. Він не злий. (6.) Порятунок може бути досягнутий працьовитістю та щирістю. (7.) У Корані немає жодних чудес. Це саме диво.

Незважаючи на ці протилежні вірування, кожна з двох релігій розглядала та поважала іншу як іншу монотеїстичну релігію з високим повагою до Бога, який створив Всесвіт, і до речей, які стали.

РЕЗЮМЕ:

Біблія призначена для християн та євреїв, а Коран - для мусульман.

Біблія - ​​це колекція творів різних авторів, а Коран - декламація свого єдиного пророка Мухаммеда.

І Біблія, і Коран є провідниками її віруючих до духовності та моральної справедливості.